Regia Autonoma de Servicii Publice Ploiesti, in parteneriat cu organizatia colectiva C.C.R. Logistics Systems RO, anunta premierea castigatorilor tombolei „PROTEJEAZA NATURA!” – editia a III-a, in data de 30 martie 2011, ora 10:00, la Winmarkt Grand Center Ploiesti.
Premiile tombolei “Protejeaza natura” sunt sustinute financiar de CCR Logistics Systems RO S.R.L. si constau in echipamente electrice si electronice, in valoare de 2500 lei, pentru aceasta editie.
Valoarea totala a premiilor (pentru toate cele trei editii desfasurate in perioada iunie 2010 – martie 2011) in cadrul Tombolei „PROTEJEAZA NATURA!” este de 7.500 lei.
Premiile se atribuie in baza tragerii la sorti.
Regulamentul este publicat la sediul RASP si pe site-urile www.ratsp.ro si www.relectra.ro. Pe aceleasi site-uri vor fi facute publice si datele de extragere a castigatorilor tombolei.
La concurs pot participa persoanele fizice care au completat cu toate datele solicitate “biletul de tombola” primit la predarea unui aparat electric sau electronic uzat nedezmebrat. Pentru fiecare echipament predat, se primeste cate un bilet de tombola.
Campania de informare – constientizare va continua si in perioada urmatoare prin organizarea de seminarii in institutiile de invatamant din municipiul Ploiesti, desfasurate ca parte a activitatii RASP si CCR de incurajare a consumatorilor finali, de a colecta selectiv deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE).
Obiectivul actiunilor comune consta in eficientizarea procesului de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice atat prin oferirea unui nivel ridicat de informatie cat si pentru insusirea de cunostinte pentru cetateni, in sensul gestionarii eficiente