Meci intre echipe de old-boys

Echipele de old-boys ale cluburilor Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova se vor intalni in deschiderea meciului din sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Timisoreana, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. Partida va avea loc astazi, de la ora 19.00. Componenta loturilor de old-boys sunt urmatoarele:
Dinamo Bucuresti: Dumitru Moraru, Florin Prunea, Stefan Preda, Iulian Mihaescu, Cornel Mirea, Liviu Ciobotariu, Nicusor Vlad, Marius Cheregi, Florin Pirvu, Lica Movila, Ovidiu Talvan, Tibor Selymes, Ionut Lupescu, Marin Dragnea, Daniel Iftodi, Costel Orac, Nicusor Glont, Denis Serban, Ionel Augustin, Marian Ivan, Ion Vladoiu, Viorel Radu, Sebastian Moga. Antrenori: Nelu Nunwailler, Florin Cheran.
Universitatea Craiova: Gabriel Boldici, Valentin David, Nicolae Negrila, Nicolae Ungureanu, Gheorghita Geolgau, Aurel Ticleanu, Constantin Donose, Narcis Mohora, Gheorghe Ciurea, Augustin Calin, Cornel Papura, Daniel Mogosanu, Emil Sandoi, Ionut Lutu, Silvian Cristescu, Ovidiu Stinga, Constantin Mitrita, Marian Calafeteanu, Marian Bicu, Marius Iordache, Victor Cojocaru, George Bita, Aurica Beldeanu, Rodion Camataru. Antrenor: Rodion Camataru. Universitatea Craiova va intalni, astazi, de la ora 20.45, in deplasare, formatia Dinamo Bucuresti, intr-un meci contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Timisoreana, partida ce va fi transmisa de Pro TV.

Tricolorii isi testeaza potentialul intr-un amical de cinci stele contra Italei
Romania va intalni Italia intr-o partida amicala (pe 17 noiembrie, la Klagenfurt), iar Razvan Lucescu este hotarat sa foloseasca o nationala tanara pentru acest important test. Cornel Rapa (Otelul Galati) ar putea fi marea surpriza a selectionerului. De asemenea, tehnicianul tricolorilor este hotarat: Adrian Mutu nu va fi selectionat pentru meciul contra campioanei mondiale din 2006. Romania isi testeaza potentialul intr-un amical de cinci stele contra Italiei, tricolorii urmand sa-i intalneasca pe Pirlo, Gilardino si compania la Klagenfurt. Printre stranierii care vor face parte din lotul pentru disputa cu italienii se numara Cristi Sapunaru, Gabi Tamas, Cristi Chivu, Stefan Radu, Razvan Rat, George Florescu si Ciprian Marica. Mai mult ca sigur, Adrian Mutu nu va fi selectionat de Razvan Lucescu. “Intre Mutu si Bogdan Stancu, il prefer pe Stancu. Timpul si entuziasmul sunt de partea lui”, a precizat Razvan Lucescu. Marea surpriza a lui Lucescu junior ar putea fi Cornel Rapa, internationalul de tineret al Otelului fiind in mare forma.
Contra Italiei, Romania ar putea alinia o formula inedita cu Rapa, Torje, Deac, Ropotan si Florescu printre titulari. De-a lungul timpului, Romania si Italia s-au intalnit de 15 ori. Peninsularii s-au impus de zece ori, trei dispute s-au terminat la egalitate, in timp ce tricolorii au castigat de doua ori.
Prima reprezentativa se va reuni in data de 15 noiembrie, in aceeasi zi urmand sa decoleze catre Austria. Disputa Romania – Italia va fi in direct pe Protv de la ora 21.30.

Clubul CFR Cluj, amendat de Jandarmerie dupa confruntarea cu Dinamo
Clubul CFR Cluj a fost amendat de Jandarmerie cu suma de 10.000 de lei, dupa meciul cu Dinamo, pentru nerespectarea obligatiilor ce revin organizatorului cu privire la incercarea de introducere si introducerea de materiale pirotehnice in arena sportiva, se arata intr-un comunicat.
“In urma incidentelor aparute pe timpul partidei de fotbal dintre FC CFR 1907 Cluj-Napoca si F.C. Dinamo Bucuresti, respectiv aprinderea de catre suporterii ceferisti a mai multor materiale pirotehnice, Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca a luat masura sanctionarii clubului FC CFR 1907 Cluj-Napoca cu 10.000 de lei. Sanctiunea a fost acordata pentru nerespectarea obligatiilor ce revin organizatorului cu privire la incercarea de introducere si introducerea de materiale pirotehnice in arena sportiva in conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive”, se mentioneaza in comunicatul citat.
De asemenea, in urma altercatiei care a avut loc in Peluza II in timpul reprizei I, au fost sanctionate 15 persoane, din Cluj-Napoca, dintre care noua suporteri ai echipei Dinamo. Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca a mentionat ca in urma analizarii inregistrarilor video se vor lua masurile legale si impotriva celor care au introdus si au folosit materiale pirotehnice in incinta arenei sportive.