Astazi, de la ora 11:00, in parcul Bucov, se va da startul Cupei Emmeduesport. Competitia de Mountain Bike se adreseaza atat ciclistilor profesionisti, care concureaza pentru cluburi sportive din Ploiesti sau din apropiere, dar si celor amatori, care doresc sa faca miscare. Ion Dolete, fost arbitru international de ciclism, a stabilit itinerariul cursei, aceasta urmand sa includa doua trasee, de 60, respectiv 30 de km.
Inscrierile pentru concurs se pot face pe internet, la adresa cupa.emmeduesport.ro, insa doritorii pot obtine dreptul de a participa chiar si in dimineata intrecerii, intre orele 8:00 si 10:00, la locul de start. Organizatorii sunt incantati de interesul starnit de aceasta competitie, la aceasta ora, fiind inscrisi peste 500 de sportivi.

In paralel cu competitia celor mari, se va organiza o cursa si pentru copiii cu varste intre 7 si 12 ani. Acestia vor avea de strabatut un traseu scurt, pe aleile Parcului Bucov, inscrierile la aceasta categorie de varsta urmand a se face duminica. pana la ora 10:30.