„Noi nu avem nimic de pierdut!”

Antrenorul Astrei Ploiesti a participat ieri la conferinta de presa a clubului, alaturi de portarul Catalin Grigore si de mijlocasul Sorin Stratila. Selymes vrea sa continue seria meciurilor oficiale, fara esec, chiar daca viitoarea adversara nu este deloc una facila. „Cel putin pe teren propriu, Rapid este echipa momentului in campionatul nostru. Are un joc foarte bun, agresiv, in viteza, marcheaza goluri multe. Pentru noi, insa, este un joc din care cred ca putem obtine macar un punct. Nu avem nimic de pierdut, presiunea este mai mare pentru rapidisti” – a declarat Selymes.

Din nou, impotriva unui fost coleg

Mandatul lui Selymes la Astra a fost unul intens, acesta nepierzand in fata fostilor colegi Ilie Dumitrescu si Dorinel Munteanu, rezultatele sale ducand la doua demisii: Dumitrescu, de la Steaua, respectiv Ionut Badea, de la Pandurii, plecand de la echipele lor dupa jocuri cu Astra! Culmea este ca si Sumudica i-a fost coleg lui Tibi, timp de un campionat, in Ungaria, la Debrecen „Nu ma gandesc ca-mi demit fostii colegi, nu trebuie pusa problema astfel, pur si simplu vreau cat mai mult de la fiecare joc” – spune Selymes, care are probleme de lot inaintea deplasarii din Giulesti, Mihalcea, Nogo si Matel fiind accidentati.
Tehnicianul a declarat: „Pe Mihalcea nu l-am vazut decat la vreo 3 antrenamente de cand sunt aici, Matel sta 10 zile, Nogo 3 saptamani, asta este, avem un lot echilibrat numeric, va fi sansa altora sa joace.”

«Curatenia » continua

Dupa ce bulgarul Georgi Kakalov si-a reziliat contractul cu Astra, , numarul jucatorilor aflati la antrenamentele echipei sub comanda lui Tibor Selymes s-a redus din nou.
De aceasta data, s-a luat decizia ca patru jucatori sa se antreneze doar la satelitul de esalon secund, din Giurgiu, portarul Popa, fundasul Valdez si atacantul Fonseca trecand sub comanda lui Imilian Serbanica.
De asemeena, cand isi va reveni medical, si bosniacul Michellini va merge pe aceeasi «cale», urmand ca, in functie de randamentul lor acolo sa mai fie chemati, sau nu, la prima echipa a Astrei.
Marian DIMA