In dimineata zilei de 31 august, in jurul orei 9.45, R. Elena, din Ploiesti a sesizat Politia cu privire la faptul ca fiul sau, R. Dragos, in varsta de 13 ani, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.
In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca in urma cu o zi, in jurul orei 07.00, femeia si-a cautat fiul in bucataria locuintei, unde acesta dormea si a constatat ca acesta disparuse.
Minorul a fost vazut ultima oara in cursul noptii precedente, in jurul orei 01.00, in locuinta. Din verificari a rezultat ca acesta a plecat fara sa-i spuna nimic mamei sale si a luat cu el doar o sacosa cu obiecte de imbracaminte.
Din declaratia mamei minorului a reiesit faptul ca acesta nu a mai fost plecat de la domiciliu niciodata.
Semnalmentele minorului: inaltimea 1,60-1,65 m, constitutie astenica, par saten, drept, tuns scurt, fata ovala, ten masliniu, ochi caprui, sprancene groase, nas ascutit, buze carnoase, urechi mari, prezinta strabism accentuat la ochiul stang si voce groasa.
Nu s-a putut stabili cu exactitate cu ce era imbracat la momentul disparitiei.
Politistii continua cercetarile in vederea depistarii copilului si incredintarii familiei.

Persoanele care pot oferi informatii despre minorul disparut sunt rugate sa anunte Politia sunand la numarul unic de urgenta 112. Orice informatie poate ajuta la gasirea unui copil disparut!