CSU Asesoft a trecut de bulgarii de la Rilski Sport, cu 85 la 72, la capatul unei partide contolate cu autoritate din primul pana in ultimul minut, de catre elevii lui Arnautovic.

Campionii, in formula Tudor- Westrol- Gutoaia- Burlacu- Ilic, au apasat pedala de acceleratie inca din startul meciului, desprinzandu-se rapid pe tabela. Westrol nu s-a vazut atat de mult in joc precum ieri, insa americanul a fost in dese randuri altruist, furnizand pase decisive coechipierilor sai. Acesta a fost menajat de Arnautovic, dupa travaliul depus in intalnirea cu SCM Craiova, spre sfarsitul primului sfert, locul lui Westrol fiind luat de Calhoun.
Mr. Q s-a achitat bine de sarcinile trasate de pe banca, si a bifat nu mai putin de 10 recuperari. Ilic a fost insa cosgheterul alb-albastrilor, cu 21 de puncte, urmat indeaproape de Burlacu, 18 puncte, respectiv Westrol, care a adaugat 16.
Evolutii notabile au avut, de asemenea, Vlad Dogaru si Adrian Gutoaia, cei doi respectand intocmai schemele tactice ale bancii tehnice. Dogaru a finalizat doua contraatacuri rapide, iar Gutoaia nu a ezitat sa arunce, cu succes, de la linia de trei puncte. Pe finalul intalnirii, si-au facut aparitia pe teren si cei mai tineri componenti ai lotului. Vlad Negoitescu, Stefan Neagu, Vlad Dumitrescu si Cristian Stamate au debutat in fata propriilor suporteri, Arnautovic acordandu-le cateva minute bune celor patru care au pasit pe parchet in aplauzele publicului.
Samabata, cu incepere de la ora 12:00, in Sala Olimpia, campionii vor disputa o ultima partida de verificare, in compania formatiei CSM Bucuresti. Debutul lui Burlacu si compania in noua editie va avea loc miercuri, de la ora 19:00, atunci cand CSU Asesoft intalneste Energia Rovinari, in mansa tur a optimilor de finala din Cupa Romaniei.

www.csuasesoft.ro