Deputatul PDL Cristian Boureanu si sotia acestuia, Valentina Pelinel, au adus o fotografie cu autograful presedintelui Traian Basescu la o licitatie in scop caritabil, desfasurata in Statele Unite ale Americii.
Evenimentul a avut loc in Montgomery Place din Rhinebeck – New York, fondurile adunate din licitatie urmand sa mearga catre proiectul “Fiecare Copil in Scoala” din Romania.
“Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au adus o fotografie cu autograful domnului Traian Basescu, presedintele Romaniei, fotografie semnata in mod special pentru acest eveniment. Fotografia a fost vanduta impreuna cu alte fotografii cu autograf de la cinci presedinti americani, Rolling Stones, Michael Jackson, Frank Sinatra, Bono de la U2 si multi altii…”, se arata intr-un comunicat.
Marcel Pavel si Crina Zancu, prim soprana a Operei Nationale din Bucuresti, au cantat live in fata invitatilor acestui eveniment caritabil, iar Norman Manea, scriitor roman, a vorbit despre literatura contemporana romaneasca si a fost prezentat de catre Corina Suteu, director al Institutului Cultural Roman din New York.
Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, a pus bazele acestui program, acum zece ani, se mai arata in comunicat.