Vineri, 28 mai, Corpul I al Universitatii Petrol si Gaze Ploiesti va gazdui cea de-a VII-a editie a Targului de Job-uri, organizat de Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu institutia ploiesteana de invatamant superior.
Avand in vedere mutatiile inregistrate pe piata muncii ca urmare a climatului economic actual, dar totodata si ca urmare a succesului de care s-au bucurat editiile precedente ale acestei actiuni, avand in vedere oferta asigurata de U.P.G. Ploiesti in ceea ce priveste noile promotii de absolventi, reprezentantii CCIP considera ca acest eveniment va constitui o reala oportunitate atat pentru angajatori cat si pentru aplicanti.
Editia actuala reuneste oferte de locuri de munca din domeniile: petrol si gaze, tehnologii de prelucrare si proiectare in industria petroliera, domeniul mecanic, automatizare, IT, vanzari, distributie, constructii, instalatii.
Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 28 mai 2010, orele 10:00, iar programul de vizitare pentru aplicanti va fi intre orele10:00 – 15:00.