În momentul de faţă, sportivele antrenate de Ioan Eleonora se pregătesc la sala din Ploieşti, urmând ca de săptămâna viitoare să-şi desfăşoare antrenamentele specifice la Fieni, de altfel locul unde îşi dispută meciurile din sezonul regulat.
Senioarele vor debuta în campionat în ultima zi a actualei luni, urmând să întâlnească, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş, joc care va conta pentru prima etapă a returului.
Însă, cu o săptămână mai devreme, la Fieni va avea loc runda inaugurală a returului pentru junioare, sportivele ploieştene urmând să întâlnească pe sportivele de la Petrolul Băicoi şi Rapid Voinţa Bucureşti.
În altă ordine de idei, începând de pe 4 ianuarie, două junioare de la clubul ploieştean se află în cantonament, la Hunedoara, cu naţionala feminină de profil. Acestea vor rămâne aici până pe 17 ianuarie, urmând ca pe lângă antrenamentele specifice să dispute şi un joc de verificare.
Cristi DAMIAN
Cicliştii vor împânzi, din nou, Bulevardul Independenţei din Ploieşti, la o nouă ediţie a Memorialului „Constantin Vagneti”