Camera de Comert si Industrie Prahova organizeaza Seminarul de informare al proiectului „Fii activ pe piata muncii in turism in judetul Prahova!”, care va avea loc vineri, 27 noiembrie, incepand cu ora 10:30, la sediul Camerei de Comert si Industrie a judetului Prahova.
Proiectul se deruleaza in parteneriat intre SC Eurodezvoltare SRL – furnizor autorizat de formare profesionala, Camera de Comert si Industrie Prahova – actor local activ in problematica ocuparii fortei de munca si combaterii somajului la nivelul judetului Prahova si Confcommercio Verona, Italia – asociatie profesionala ce actioneaza in directia dezvoltarii resurselor umane.
In cadrul proiectului se vor organiza GRATUIT cursuri de calificare in meseriile de: BUCATAR, OSPATAR / CHELNER, COFETAR / PATISER.
Sunt asteptati la seminar someri din judetul Prahova interesati sa participe la aceste cursuri. Absolventii vor primi cate o diploma de calificare recunoscuta de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, iar cei mai buni vor beneficia si de Bursa de Studiu in Italia.