Au inceput lucrarile la magistrala de gaze naturale Valea Calugareasca – Urlati

In urma cu doua zile a inceput construirea magistralei de gaze naturale Valea Calugareasca – Urlati a inceput. Primii patru kilometri de conducta, pe tronsonul DJ 102 C Urlati – Albesti Paleologu, au fost deja montati, lungimea totala a magistralei fiind de 11,48 km. De viitoarea retea de alimentare cu gaze naturale (care va avea un debit total de 13.000 mc/ora) vor beneficia Parcul Industrial Urlati (cu 6000 mc/ora), restul de 7000 de mc/ora fiind destinati populatiei din zona de acoperire. Lucrarile se realizeaza printr-un parteneriat intre consiliile locale ale comunelor Valea Calugareasca, Albesti Paleologu si orasul Urlati, pe de o parte, si Consiliul Judetean Prahova, pe de alta parte.

Asistenta stomatologica gratuita pentru copiii institutionalizati

La inceputul acestei luni a demarat programul de asistenta stomatologica gratuita acordat copiilor institutionalizati, prin intermediul caravanei “Overland for smile”. Stomatologii vor avea grija de dantura copiilor din sapte unitati de protectie din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Prahova.

Batut pentru ca a refuzat sa cerseasca

Un copil din Ploiesti a cazut victima propriului sau tata pentru ca a refuzat sa mearga la cersit. Ion M., in varsta de 53 de ani, este anchetat de politistii ploiesteni, care i-au intocmit dosar penal pentru lovire. Acesta si-a lovit baiatul, in varsta de 15 ani, cu o coada de sapa, pentru ca acesta a refuzat sa mearga la cersit. Minorul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unde a ramas internat din cauza contuziilor suferite la brate, picioare si cap.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentculise
Articolul următorCALENDARUL ZILEI