Pentru echipa de fete de la Galaxy Ploiesti si antrenorul acestora, Gheorghe Mihai, la orizont se intrevad si vremuri ceva mai bune decat pana in prezent. Cand spunem acest lucru ne referim la faptul ca antrenorul echipei nationale “B” a Romaniei, Vivi Rachita, totodata si consilierul pe probleme de sport al primarului Andrei Volosevici, a inteles sa se implice in acest fenomen.
Asa se face ca, in urma dialogului cu Gheorghe Pana, presedintele Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, s-a cazut de acord ca formatia ploiesteana de prim esalon sa fie sustinuta financiar dintr-un fond ce urmeaza a fi alocat imediat pentru cheltuieli curente (asistenta medicala, baremuri de arbitraj, baza sportiva).
Astfel, in cursul acestei dimineti, sau imediat dupa Sfintele Sarbatori de Pasti, principalul finantator al gruparii prahovene, Victor Dan Preda, si directorul executiv de la Galaxy, Raluca Stefanescu, se vor intalni cu oficialul Clubului Sportiv din Ploiesti pentru consultari directe.
“Am dat dispozitie sa se gaseasca, in regim de urgenta, sumele necesare unor minime cheltuieli si pentru aceasta echipa, pentru ca si ea este a Ploiestiului”, ne-a declarat Vivi Rachita, extrem de operativ fata de demersurile facute de catre conducerea celor de la Galaxy.
Este, credem noi, un gest ales din partea unuia dintre cei mai cunoscuti jucatori ai Petrolului, care le-a facut, astfel, un cadou frumos de Paste tinerelor domnisoare practicante ale sportului rege.
Nelu STEFANESCU