Singura grupare prahoveana de Liga a III-a care si-a continuat pregatirea, si in aceasta saptamana a fost Tricolorul Breaza, formatie care a incheiat turul seriei a treia pe treapta secunda a podiumului de premiere.
Chiar daca initial jucatorii au fost chemati pentru cinci zile de antrenament, acestia au stat doar trei, rastimp in care au disputat si un meci scoala in familie. La acest joc au fost in probe si cativa juniori de la mai multe echipe din Bucuresti, dar tehnicianul Florin Stancioiu nu a fost incantat de niciun jucator. Echipierii formatiei tricolore nu au plecat in vacanta inainte de a trece pe la casierie pentru a-si incasa ultimele drepturi financiare aferente anului 2008. Dupa aceasta miniperioada de pregatire, jucatorii formatiei din Breaza au intrat, in sfarsit, in vacanta, reunirea lotului fiind preconizata pentru 12 ianuarie.
Primul transfer?
Pentru returul actualei editii de campionat, obiectivul echipei prezidate de catre profesorul universitar Constantin Anghelache este promovarea in Liga a II-a, de pe primul loc.
Pentru indeplinirea acestui obiectiv, diriguitorii formatiei sunt in discutii cu mai multi jucatori tineri de la nivelul esalonului secund, dar nu au preferat sa faca publice numele lor pana nu se realizeaza transferul. In alta ordine de idei, fotbalistul care a evoluat in prima parte a campionatului pentru Kaproni Boldesti, George Bridinel, a redevenit jucatorul echipei Tricolorul Breaza, imprumutul acestuia expirand in aceste zile.
Din cate se pare, nici echipa din Breaza nu este hotarata, suta la suta, sa se foloseasca din retur de serviciile lui Bridinel.
Mai mult, jucatorul descoperit la Petrolul Teleajen Ploiesti de catre Alexandru Talianu si-a exprimat dorinta sa continue pentru echipa nou promovata in esalonul al treilea – Kaproni Boldesti. In orice caz, pana la sfarsitul acestui an cele doua tabere se vor aseza la masa tratativelor pentru a lamuri situatia lui Bridinel.
Cristi DAMIAN