Editura Prahova – de sub teascurile careia iese, zi de zi, Ziarul Prahova pe care dumneata, cititorule, il ai acum in mana – a primit, din partea comunitatii de afaceri din judet, o noua si prestigioasa recunoastere a implinirilor sale economice, profesionale si manageriale. In cadrul unei manifestari consacrate evidentierii rezultatelor economice obtinute de firmele prahovene in 2007, eveniment onorat de prezenta mai multor ambasadori acreditati in Romania, a unor oficialitati de stat si a catorva sute de reprezentanti ai mediului de afaceri, a fost premiata performanta editurii noastre de a se fi clasat, in ultimii 10 ani, pe primele 3 locuri in Topul celor mai competitive firme din Prahova.
Camera de Comert si Industrie, sub egida careia se intocmeste acest top, a selectat anual circa 900 de societati si companii, carora le-a urmarit sistematic evolutia principalilor indicatori economici. La capatul celor 10 ani de competitie, numai 14 dintre aceste firme au reusit sa urce pe podiumul Topului deceniului SC Editura Prahova SA fiind una dintre performerele ultimului deceniu. Trofeul „10 ANI DE EXCELENTA IN AFACERI”, oferit cu aceasta ocazie, insotit de „DISTINCTIA DE EXCELENTA” pentru clasarea in ultimii 3 ani pe primele 3 locuri, si de DIPLOMA speciala pentru un succes similar in ultimul an, se alatura, astfel, unei intregi galerii de distinctii, medalii, diplome conferite editurii noastre de diverse institutii si foruri, in semn de apreciere a meritelor economice si a contributiei sale la implinirea, pe diverse planuri, a vietii culturale si spirituale a judetului.
Si cum ziarul PRAHOVA a fost port-drapelul activitatii editoriale din toti acesti ani, se cade sa evidentiem, cu tot respectul, meritele pe care miile nostri de cititori le au in dobandirea acestor performante.
Ei sunt cei care ne apreciaza truda gazetareasca, si responsabilitatea cu care ne aplecam asupra fiecarui cuvant pus in pagina si gratie interesului lor zilnic manifestat fata de noi – existam si ne consolidam an de an.
Lor le multumim !