Meciurile din Cupa Romaniei in care au fost implicate formatii prahovene s-au incheiat cu rezultate previzibile, echipele cotate cu prima sansa calificandu-se in turul al treilea.
Pe terenul din cartierul Dorobantu s-au infruntat, marti seara, Petrolul II Ploiesti si Tricolorul Breaza. Mult mai experimentata si mai valoroasa, gruparea din Breaza, antrenata de Florin Stancioiu, a reusit sa treaca, la limita, de ambitioasa echipa ploiesteana. Unicul gol al partidei a fost marcat de oaspeti abia in minutul 83 (autor Vasilescu) chiar daca, mai ales in partea secunda, presiunea Tricolorului la poarta inspiratului Alexandru Petre a fost una constanta.
Petrolul II Ploiesti: Petre- Safta, Ianculescu, Dumitru, L. Radu- Zecheru, Butufei, Ionescu, Rosu- A. Visan, A. Gheorghe (antrenor- Octavian Dincuta)
Au mai jucat: Balaceanu si Cl. Stoica
Tricolorul Breaza: Sava- Tudor, N. Ghita, Petcu, Olteanu- Negotei, Turiac, Minea, G. Ghita- Simion, Vasilescu.(antrenor- Florin Stancioiu)
Au mai jucat: A. Stoica, M. Visan, Topala, Sandru.
La Strejnic, Conpet Ploiesti a primit replica echipei FC Sacele, intr-un meci care se anunta a fi unul foarte echilibrat. Nu a fost deloc asa, pentru ca ploiestenii au controlat partida de o maniera categorica si s-au impus doar cu 1-0 din cauza numeroaselor ratari, dar si a formei foarte bune a portarului oaspetilor, Csaba Boga.
Golul victoriei a fost marcat de Cretu, in minutul 57, dupa o centrare a lui Anania, respinsa, in prima faza, de apararea celor de la FC Sacele.
In minutul 70, Anania, de la Conpet, a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat, dar victoria prahovenilor nu a fost pusa sub semnul intrebarii nici in aceste conditii.
Conpet Ploiesti: Livschitz- I. Dan, Chirita, Francu, Anania- Enescu, Cretu, Baciu, Cioc- Ivan, Gheba.(antrenor- Silviu Dumitrescu)
Au mai jucat: Stancescu, Obagila, R. Dumitrescu.
Edi MOLDOVAN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEclipsa partiala de Luna
Articolul următorEUROPAREREA MEA