In cazul in care s-ar produce, tot mai intens vehiculata inghitire a PNDC de catre PNL l-ar face pe candidatul PNDC la functia de primar al orasului Sinaia, Pavel Georgini (foto), sa se desparta de Florin Anghel.
„Nu as putea face parte dintr-o organizatie (n.n. – PNL Sinaia) la adresa careia, atat in campanie, cat si inaintea ei, am lansat atat de multe acuzatii. Ar fi total neprincipial. In cazul in care PNDC va fuziona cu PNL, eu, unul, voi demisiona din partid”, a spus Pavel Georgini.
Desi candidatul penedecist a fost printre cei mai neobositi critici ai lui Vlad Oprea, de-a lungul ultimului an – acesta cumparandu-si spatiu publicitar si la televiziunile nationale pentru a-l ataca pe primar – prestatia lui a fost aproape egala cu zero, in ochii electoratului. La alegerile de pe 1 iunie, Georgini a obtinut un scor de doar 3,9 la suta, iar partidul pe care-l conducea aproape tot atat de putin cat unul dintre independentii care au candidat pentru Consiliul Local.
Pavel Georgini si-a facut aparitia pe firmamentul vietii politice din Sinaia in toamna anului trecut, fiind desemnat inca din octombrie candidatul Partidului Conservator la functia de primar al orasului. O luna mai tarziu, a fost numit presedinte al filialei locale a PC, pentru ca, in martie anul acesta, sa paraseasca gruparea lui Dan Voiculescu, alaturi de fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel.
Anterior lui 2007, Georgini a mai fost implicat in politica, facand parte din PSD Sinaia, organizatie pe listele careia a intrat in Consiliul Local, in 2000. Nu si-a pastrat pentru mult timp calitatea de consilier, demisionand dupa cateva luni.
Intrebat daca s-ar putea intoarce la PSD, acesta a evitat sa dea un raspuns, spunand ca, mai intai, trebuie sa vada cat de reale sunt zvonurile privind inghitirea PNDC de catre PNL. „L-am sunat pe Florin Anghel sa-l intreb acest lucru si nu mi-a raspuns”, a declarat Pavel Georgini.
Potrivit zvonurilor mai sus invocate, odata intrat in PNL, Anghel ar trebui sa fie candidatul liberalilor pentru colegiul senatorial de pe Valea Prahovei.
(I.S.)

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLumea in care traim
Articolul următorSe gasesc medicamente!