Dragi cititori,
acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste,
va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.
Ce facem cand se infunda canalizarea?
“Locuiesc la casa, pe Strada Zefirului din Ploiesti. Cand se intuneca, unul dintre vecini arunca, in gurile de canalizare stradale, gunoaie si resturi menajere. Intr-un final, canalizarea s-a infundat, iar cand a venit cineva sa rezolve problema, tot vecinul cu pricina isi parcase masina exact deasupra canalizarii. Ce este de facut?”
Maria Georgescu, Ploiesti
* * *
Doamna Georgescu, este interzisa deversarea in reteaua de canalizare si in gurile de scurgere stradale a gunoaielor menajere sau a oricaror corpuri solide sau susceptibile de a afecta buna functionare a canalizarii si a statiei de epurare. Toate lucrarile de intretinere, exploatare, verificare si reparare a elementelor ce compun sistemul public de canalizare sunt executate de catre Apa Nova Ploiesti. Este interzisa, de asemenea, si parcarea autoturismelor deasupra gurilor de scurgere. In concluzie, nu este legal cum a procedat vecinul dumneavoastra, iar sesizarea situatiilor de acest gen o puteti face apeland numarul de telefon 0800800923.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEUROPAREREA MEA
Articolul următorEuropa devine tot mai obeza