Prahoveanul Dusan Marianov a urcat pe prima pozitie
La Medias, s-a desfasurat cea de-a doua etapa a Campionatului national de motocros, competitie in care participa si sportivi de la cluburile din Campina: Britmar si Lido.
Din nou, dintre pilotii prahoveni, cel mai bine clasat a fost Dusan Marianov (Britmar B&S Motors Mol), care a incheiat ambele manse de la clasa 250 cc pe locul secund. Astfel, in clasamentul general, a urcat pe prima pozitie, cu 84 de puncte acumulate. El este urmat de catre castigatorul etapei de la Medias, Zsolt Simon (Sugas Sfantu Gheorghe) – cu 83 de puncte, Cristian Patrascoiu (Moto Sport Maraton Targu Jiu) – cu 76 de puncte, in timp ce triplul campion national Mihai Stoichescu (Moto Extrem Lugoj) a coborat de pe prima pozitie pana pe locul patru, cu 75 de puncte.
Totodata, punctam revenirea lui Zoltan Fazakas, de la Lido Campina, care a participat, insa, doar in mansa secunda, la clasa 125 cc, clasandu-se pe locul patru. In ierarhia etapei, Fazakas a incheiat pe locul 12, cu cele 18 puncte acumulate in mansa a doua. Victoria probei i-a revenit lui Istvan Balasz, de la Ivan Auto Moto Odorhei, care, astfel, a urcat pe prima pozitie in clasamentul general al competitiei, cu 90 de puncte adunate in cele doua etape. Fazakas ocupa locul 18, iar colegul sau, Narcis Enescu, se afla pe pozitia a 12-a.
In cadrul clasei rezervate amatorilor, de la Lido Campina, la prima participare din acest sezon, Zsolt Bokor s-a clasat pe locul cinci, cu 32 de puncte, Laszlo Pari, pe locul 18 (10 p), in vreme ce Sebastian Strechioiu, de la Britmar B&S Motors Mol, care incheiase pe locul 10, in prima runda, nu a reusit, de data aceasta, sa acumuleze niciun punct.
In clasele celelalte ale rundei, s-au impus: Benedek Kadar (Sugas Sfantu Gheorghe/50 cc), Robert Tompa (Sugas/80 cc), Marcel Butuza Jr. (Vectra Zarnesti/85 cc), Florian Pop (Steaua GTH Bucuresti/veterani) si Peter Imre (Ivan Auto Moto Odorhei/quad).
Petre APOSTOL