S-ar putea sa nu fie chiar pe gustul tuturor si nu doar din cauza faptului ca pretul unei cesti este de 100 de dolari. Secretul celei mai scumpe cafele din lume consta in ingredientul „minune”: excremente de pisica. In timp ce unii dintre noi ar putea sa fie dezgustati, Peter Jones este convins ca a pus mana pe o mina de aur. El serveste in magazinul sau din centrul Londrei, espresso, capuccino, caffe latte, toate facute din excremente. Boabele sunt extrem de rare, cu mai putin de 200 kg culese in fiecare an. Boabele sunt extrase din excrementele zibetei, o incrucisare de pisica cu maimuta, care traieste in Indonezia. Zibetele mananca fructe de cafea moi, digera pulpa fructei si excreteaza boabele, pentru ca pe acestea nu le pot digera. Muncitorii de pe plantatii culeg boabele, care apoi sunt vandute cu numele de cafeaua „Luwak”.
Se spune ca zibetele aleg cele mai bune si cele mai coapte fructe de cafea si se crede ca sucul lor gastric imbunatateste aroma.