Un barbat si-a ucis fratele

In dupa-amiaza zilei de 9 mai, la telefonul de urgenta “112” a fost sesizat faptul ca intr-un imobil situat pe Strada Italiana din Ploiesti se afla decedat T. Catalin, care prezenta mai multe semne de violenta la nivelul fetei.
O echipa operativa complexa condusa de procurorul criminalist, insotita de medicul legist, l-a gasit decedat pe T. Catalin, de 38 ani, si in urma examinarii de catre legist s-a ajuns la concluzia ca moartea a fost violenta, fiind cauzata de un traumatism complex cranio-facial cu hemoragie interna si externa abundenta.
Au urmat activitati complexe de cercetare si investigare efectuate de catre politisti, care au relevat faptul ca in noaptea de 8/9.05.2007, intre victima si fratele sau T. Florin – care locuia in aceeasi curte, a avut loc o altercatie. Apelandu-se si la specialisti psihologi din cadrul Compartimentului de Prevenire a Criminalitatii al I.P.J. Prahova, T. Florin a fost supus unui test psihologic specific. Pe baza acestuia si a materialului probator administrat, coroborat cu rezultatului testului poligraf efectuat de catre un specialist al Serviciului Criminalistic, s-a stabilit ca Florin este autorul infractiunii de omor calificat, comisa in fatidica noapte de 8/9 mai asupra fratelui sau Catalin. Ca urmare, in ziua de 25 mai, T. Florin a fost prezentat Tribunalului Prahova, care a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Florin si-a ucis fratele pe fondul consumului exagerat de alcool, la care a participat, in egala masura, si victima.