Zborurile Tarom, la jumatate de pret

De saptamana viitoare, biletele pentru cursele interne Tarom pot fi cumparate la jumatate de pret, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Mai mult, acesta anunta ca daca masura va da rezultate, am putea plati pentru o cursa interna cu avioanele Tarom doar o treime din cat platim acum.
Ministrul a explicat ca reducerea costului biletelor de avion face parte dintr-o strategie de marketing mai avantajoasa pentru Tarom care acum practica tarife nejustificat de mari pentru cursele interne.
Radu Berceanu considera ca este “absurd ca un bilet pe ruta Bucuresti-Londra sa coste 300 euro iar de la Bucuresti pana la Cluj sa fie platit cu 350 de euro”.

Suedezii si elvetienii nu dau spaga

Companiile elvetiene si cele suedeze sunt cele mai corecte atunci cand investesc intr-o tara straina.
Potrivit unui raport al asociatiei Transparency International privind indicele platitorilor de mita, societatile din Elvetia, Suedia, Australia si Austria nu platesc spaga pentru a capata avantaje pe o piata straina.
La polul opus, se afla societatile din India si China. La nivel european, cel mai slab indice l-au obtinut companiile din Italia si Turcia, care, potrivit raportului, sunt dispuse sa achite sume de bani suplimentare pentru a beneficia de tratament preferential.
Studiul privind indicele platitorilor de mita a fost realizat in 30 de tari, ale caror exporturi insumate au depasit anul trecut 80 % din totalul mondial.

Dorinel Munteanu a demisionat

Dorinel Munteanu si-a dat demisia de la CFR Cluj. Desi presedintele Iuliu Muresan spera intr-o prelungire a contractului, tensiunile de la club l-au determinat pe Dorinel sa renunte. El ar putea semna cu FC Arges, unde patronul Cornel Penescu ii pregateste un contract de 300.000 de euro pe sezon si un buget de 3 milioane euro. „Dorinel este un om de caracter, imi este prieten”, a declarat Muresan.

Ilie Dumitrescu a renuntat la PAOK Salonic

PAOK Salonic a fost a cincea echipa pe care Ilie Dumitrescu o antre-neaza in Grecia.
Ilie Dumitrescu a renuntat la PAOK Salonic dupa mai putin de opt luni. Problemele financiare ale clubului elen si conflictul cu suporterii l-au determinat pe antrenorul roman sa-si anunte demisia.