Incepand cu aceasta saptamana, prahovenii au un nou reper intre destinatiile ce vizeaza comertul cu masini de pe teritoriul judetului nostru. Concesionarul Auto Genova, unic distribuitor autorizat al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia si Sang Yong, in Prahova, a deschis portile unui nou spatiu de prezentare si service in domeniul auto. Societatea prahoveana, care este membra a retelei de concesionari AutoItalia Grup, a inaugurat joi, 12 octombrie, un modern complex de prezentare a masinilor sale, pe Strada Traian, nr. 117, din municipiul Ploiesti.
Oricine trece pe Strada Traian ramane, cu certitudine, impresionat de designul futurist al noului showroom, ce a fost realizat sub atenta supervizare a producatorului italian de automobile Fiat. Standardele in ceea ce priveste arhitectura cladirii, impuse de producatorii italieni, pun accentul pe detalii de design ce amintesc de liniile caroseriilor semnate de celebrii creatori Giugiaro sau Pinnifarina.
Noul complex dispune de o suprafata de expunere a modelelor auto de 420 de metri patrati, plus un service compus dintr-o hala cu utilitati aferente, de 700 de metri. Serviciile oferite de concesionarul auto vizeaza atat activitatile de consultanta pentru alegerea celui mai potrivit autoturism de catre fiecare client, in parte, consultanta financiara personalizata, in vederea obtinerii de finantare pentru potentialul cumparator, precum si asigurarea service-ului garantie si post-garantie si a asistentei rutiere.
Concesionarul ploiestean Auto Genova si-a inceput activitatea in anul 2004 si a ajuns, dupa doi ani, la un volum al vanzarilor cu 73 de procente mai mult decat in anul 2005 si dublu fata de intreaga crestere a pietei auto, in perioada ianuarie-august, in anul curent. Obiectivele de viitor ale societatii vizeaza, in primul rand, o crestere a calitatii serviciilor, in deplina concordanta cu standardele producatorului, dublarea vanzarilor, diversificarea activitatilor de promovare a marcilor comercializate, precum si o comunicare permanenta cu clientii. Alaturi de gazde, la evenimentul lansarii oficiale a noului showroom au fost prezenti prefectul judetului Prahova, Corneliu Popescu, ambasadorul Republicii Italia, la Bucuresti, consilieri municipali din Ploiesti si oameni de afaceri interesati direct de evenimentul inaugural.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSpionul roman, fost diplomat
Articolul următorSUS CORTINA