Echipele romanesti – in cupele europene

La ora inchiderii editiei, Rapid Bucuresti disputa partida cu echipa portugheza de fotbal Nacional Madeira, in mansa intai a primului tur din Cupa UEFA, iar Dinamo Bucuresti intalnea, in deplasare, in cadrul aceleeasi competitii, formatia elena Skoda Xanthi. Confruntarile erau motivate si de succesul echipei Steaua Bucuresti, care a inceput cu dreptul drumul in Liga Campionilor, obtinand o victorie spectaculoasa in fata gruparii ucrainene Dinamo Kiev.

CNSAS mai da si bile albe

Cinci politicieni suspectati ca ar fi facut politie politica au primit o bila alba din partea CNSAS. Membrii Colegiului au decis ca acestia nu au colaborat cu Securitatea. Reprezentantii CNSAS au refuzat sa dea vreun nume. Ei au spus ca, pana acum, Colegiul a luat aproximativ 50 de decizii cu privire la politicieni. Ladislau Csendes, membru in Colegiul CNSAS, a declarat ca pe lista cu peste 70 de parlamentari exista si cazuri de politie politica dar, in legatura cu aproximativ 50 dintre ei, nu poate fi dat deocamdata un verdict.

Langa corn si lapte, miere

Viata mai dulce pentru copiii care merg la gradinite, dar si pentru elevii din clasele primare. Pe langa laptele si cornul pe care le primesc zilnic, micutii vor mai avea parte de 60 de grame de miere saptamanal.
Initiatorii proiectului, aprobat de Senat, au considerat ca mierea, ca si laptele, este un produs vital pentru sanatatea copiilor. Micutii vor primi miere din semestrul al doilea al anului viitor.
Initiativele senatorilor nu se opresc aici. Ei se gandesc chiar sa propuna ca elevii sa primeasca paine cu vitamine si minerale in locul cornului.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLA INCHIDEREA EDITIEI
Articolul următorLa Azuga,