Inspectori din cadrul Serviciului de Siguranta alimentelor si Serviciului de Inspectie si Control au verificat activitatea a 20 de unitati ce detin standuri si comercializeaza produse alimentare, in complexul comercial Serpo, din Str.Malu Rosu, Ploiesti. Potrivit unei informari primite la redactie sub semnatura directorului executiv Marius Taut, s-au urmarit modul de depozitare si desfacere a produselor alimentare, provenienta marfii precum si certificatele sanitar-veterinare. In acelasi comunicat se precizeaza ca S-a constatat ca marfurile, produsele alimentare erau depozitate necorespunzator, pe sol, in imediata apropiere a produselor chimice, o parte din produse nu avea acte pentru cantitatile declarate si nici nu existau certificate sanitar-veterinare pentru toate sortimentele, iar spatiile de depozitare erau prea mici, neconforme cu legislatia in vigoare. Nu existau agregate frigorifice care sa asigure temperatura corespunzatoare unor sortimente de produse alimentare. In urma neregulilor constatate, unitatile au primit 10 sanctiuni contraventionale in valoare de 27.200 RON.