Echipă prahoveană de eșalon trei, CS Păulești este cea mai grăbită formație din Liga a III-a, săptămâna viitoare, marți, având programat, déjà, primul antrenament! Asta pentru că, pe 14 ianuarie, formația pregătită de Florin Pripu va merge în Complexul Sportiv Ghencea pentru a da piept cu CSA Steaua, echipă de play-off în Liga 2, fără drept de promovare însă!

Și Dinamo dă ”o tură” prin divizionarele C prahovene
Divizionara secundă Dinamo își reia antrenamentele și începe pregătirea părții a doua a sezonului de Liga 2 la începutul săptămânii următoare, luni, 9 ianuarie 2023. Trupa antrenată de Ovidiu Burcă vrea să joace nouă partide test, primele două meciuri de pregătire urmând să fie împotriva unor formații prahovene, tot CS Păulești, respectiv CSO Plopeni urmând să fie adversarele celor de la Dinamo, în 21 și 25 ianuarie, cel mai probabil la Săftica, acolo unde ”câinii” își desfășoară pregătirile. Așadar, Păuleștiul își va măsura forțele, în decurs de o săptămână, cu ambele grupări bucureștene, care se consideră urmașele celor mai importante echipe ale fotbalului românesc, dar care, acum, ”zac” în al doilea eșalon valoric!

Vali Lazăr – prima ­”ţintă” a Păuleștiului

În vederea părții secunde a campionatului, una în care obiectivul realist al celor de la Păulești este evitarea retrogradării, iar cel ”super-optimist” – accederea în play-off, nou-promovata în Liga 3 a decis să se despartă de trei jucători, Rudaru, Narcis Ghiță și Nicolas Stănescu urmând să-și caute alte angajamente. În schimb, este foarte aproape de a ajunge alături de Pripu un fost … internațional, Vali Lazăr, ultima dată legitimat la Dinamo, antrenându-se sub comanda lui Pripu!
Lazăr, care se apropie de momentul când va schimba ”treningul” (acesta își dorește o carieră în antrenorat, urmând cursurile Școlii Federale de Antrenori din Moldova), poate reprezenta o achițiție interesantă pentru orice formație de acest nivel.