Hipodromul Ploieşti a găzduit ultima reuniune hipică din acest an, una dedicată exclusiv trapului şi organizată de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în parteneriat cu Federaţia Română de Trap şi Jockey Club Român.

Chiar dacă au fost patru curse interesante în program, principalul moment al zilei am putea spune că a fost vizita lui Moş Crăciun, pe care toţi copiii l-au întâmpinat cu bucurie, aşteptând să primească de la el darurile dulci pregătite. „Moşul” a avut câte un cadou pentru fiecare, fiind „răsplătit” de cei mai… curajoşi dintre cei mici cu poezii, recitate, bineînţeles, cu emoţie. El nu i-a uitat nici pe actorii principali ai evenimentelor de pe hipodrom – driverii şi caii -, oficiind festivităţile de premiere ale ultimelor două curse din 2022!
Principala întrecere a zilei, Premiul „Orăşelul Copiilor”, a fost câştigată de iapa Otawa, condusă de Marga Niţă, la capătul unei curse pe care a condus-o „da capo al fine”. În celelalte întreceri ale zilei s-au impus Viking (driver Ionuţ Dumitru), în Premiul „Zaza”, Wicked from Heaven (driver Marin Nicolae), în Premiul „Carlos” şi Nelson (driver Adrian Marciu), în Premiul „Regina Kira”. Festivităţile de premiere pentru primele două curse au fost oficiate de reputatul medic Valeriu Zaharia.