G. Marin

Ca în fiecare an, Moș Crăciun și-a făcut timp să ajungă și la sala de box în care sportivii de la clubul municipalității își desfășoară antrenamentele și a urcat în ring. Nu, Moș Crăciun nu a urcat în ring pentru a boxa, ci pentru a sta lângă bradul frumos împodobit şi a împărți cadourile sale tuturor sportivilor secției de box în care activează antrenorul emerit Titi Tudor „Prosop” și antrenorul Adrian Pîrlogea. Sosit cu cadouri aduse din depărtările din care a venit, dar și ajutat de sponsori care au contribuit la creșterea rotunjimii sacului cu daruri, moșul nu a uitat să țină cont de sportivii care s-au remarcat fie la campionatele naționale, fie la competițiile internaționale. Dintre aceștia, Iulian Dumitrescu, Fabian Stroe, Daniela Țăndărescu și Luciana Petrache au fost favoriții moșului. Nu a fost uitat nici antrenorul emerit Emil Popa, cel care l-a inițiat pe Titi Tudor în primele taine ale boxului. Din păcate, aceasta a fost ultima prezență publică a maestrului Popa.

Cadourile moșului au fost binecuvântate și de preotul Constantin Trăistaru, un fost practicant cu multe rezultate notabile al nobilei arte pugilistice, cel care a rostit o rugăciune pentru toți cei prezenți și, într-un moment-surpriză, a făcut câteva lecții la mănuși cu maestrul Titi Tudor, demonstrând că tot ceea ce se învață bine nu se poate uita.
De asemenea, sărbătoarea a fost onorată și de directorul clubului CSM Ploiești, doamna Simona Băicoianu, care a rostit o scurtă alocuțiune în care a spus: „Sunt onorată că mă aflu în această sală. Nu mi-am închipuit că voi avea ocazia să îl întâlnesc și să îl cunosc pe maestrul Titi „Prosop”, căruia îi mulțumesc pentru eforturi și pentru rezultatele obținute. Voi fi alături de voi știind că, pentru mulți dintre voi, aici este acasă”, a încheiat Simona Băicoianu adresându-se tuturor sportivilor prezenți la sărbătoare.