Senioarele de la HC Activ se află spre finalul perioadei de pauză competițională, campionatul Diviziei A de handbal feminin fiind întrerupt în această perioadă întrucât echipa națională participă la Campionatul European din Macedonia de Nord și Muntenegru.
Astfel, elevele lui Dragoș Dobrescu s-au deplasat, la sfâr­șitul săptămânii trecute, pentru a disputa două meciuri de pregătire puternice, gazde fiind echipele din Liga Florilor CSM Galați și HC Dunărea Brăila. Contra brăilencelor, sportivele de la Activ au pierdut cu 29-26 (15-14 pauză pentru gazde), la capătul unui meci echilibrat, așa cum a fost și cel de la Galați, gândit ca un ”meci școală” de trei reprize, în care scorul nu s-a contorizat, dar, de asemenea, jocul a fost tot din categoria celor ”echilibrate”.
Au fost două jocuri utile, disputate, în care, cu excepția Adei Arvatu și Adinei Panaite (accidentate),tehnicianul Dragoș Dobrescu a avut posibilitatea să ruleze toate jucătoarele componente ale lotului.
CS Activ Prahova-Ploiești va reveni în sala Olimpia săptamâna viitoare, pe data de 19 noiembrie, când este programat jocul oficial contând pentru etapa a 7-a din cadrul Diviziei A de handbal feminin, în compania echipei ACS Sc. 181 SSP București, după care va urma cel mai dificil test, în teorie, din acest sezon – deplasarea de la Știința București.