După o pauză de cinci zile, petroliștii s-au întors la antrenamente. „Lupii” s-au pregătit pe terenul de la Pleașa, iar în perioada următoare, până la reluarea campionatului, vor rămâne la Ploiești, urmând să susțină și două meciuri test. Primul se va disputa miercuri, 23 noiembrie, de la ora 12.00, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, iar cel de-al doilea sâmbătă, 26 noiembrie, de la aceeași oră, cu FC Voluntari, intenția oficialilor clubului nostru fiind aceea ca partida contra ilfovenilor să se joace la Ploiești.
Sub comanda staffului tehnic al „galben-albaștrilor” se va afla, în perioada următoare, și jucătorul african Seniko Romeo Doua. În vârstă de 21 de ani, Doua vine din Coasta de Fildeș, de la formația de prim eșalon SOA Yamoussoukro, fiind și „căpitan” al reprezentativei „U23” a țării sale, el evoluând pe postul de fundaș dreapta.
Altfel, de la antrenamentele din această săptămână lipsesc Mario Bratu și Valentin Țicu, aflați la echipele reprezentative „U20” și „U21”, în vreme ce Christian Irobiso va sosi zilele următoare, iar Harrison Manzala, răcit, nu se pregătește alături de coechipierii săi.

Donaţie din partea unui ­petrolist
Clubul ploieștean a primit un sprijin important din partea unui petrolist! Un fost colaborator al „galben-albaștrilor”, Vergil „Gelu” Gheorghe, cel care, în momentul de față, își desfășoară activitatea în zona Golfului Persic, tot în cadrul fotbalului, a donat două aparate de fizioterapie profesionale. Acestea vor fi folosite, de acum înainte, de către departamentul medical al clubului.

Se apropie ­„scadenţele”
Că Petrolul nu stă pe roze cu banii se știe, apelurile oficialilor clubului fiind cât se poate de clare. Totuși, situaţia se ”complică”, anumite litigii cu foștii jucători ajungând la scadenţă. Ultimii doi sportive care au obţinut decizii pentru plata drepturilor financiare restante și a bonusurilor, precum și a taxelor de procedură sunt Dragoș Gheorghe (acum la CSA Steaua) și Marius Coman (plecat la Corvinul). Camera pentru Soluţionarea Litigiilor a dat și un ”termen legal”, de recurs, 5 zile – momentul în care jucătorii trebuie să-și primească banii din sezonul trecut fiind tot mai greu de amânat.