Hipodromul Ploieşti a găzduit o nouă reuniune hipică, pe care CSM Ploieşti a organizat-o cu sprijinul partenerilor de la MedLife – Spital Lotus Ploieşti şi în al cărei program s-au regăsit patru curse de trap şi o cursă de calificare de galop! Au fost premii ”bune”, un total de 8000 de lei fiind distribuiți în concurs. Cele patru întreceri de trap au fost extrem de interesante şi au născut, din nou, discuţii în tribune între „specialiştii” turfului, câştigători fiind, la final, Jarrod Shan (driver Adrian Marciu) în Premiul Respect, Imperial de Bry (driver Sorin Mocanu), în Premiul Încredere, New Jersey (driver Gheorghe Viorel), în Premiul Empatie şi Wicked From Heaven (driver Adrian Marciu), în Premiul Speranţa!
Și cursa de galop a fost interesantă, doi dintre cei trei cai participanți la ”calificare” realizând baremul impus pentru a participa la curse, sezonul viitor de galop pur-sânge-englez. Festivităţile de premiere ale curselor au fost oficiate de reprezentanţii sponsorului evenimentului: Doina Marinescu, director general MedLife – Spital Lotus Ploieşti, Irina Culcea şi Mihaela Tudor, medici primari în cadrul Spitalului Lotus.
Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka şi cu poneiul Matilda, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Regulamentul rămâne… regulament
La aproape un an și jumătate de la emiterea sa, Regulamentul Curselor de Trap – act emis de autoritatea publică locală din Ploiești ( HCL 121/23.04.2021) a rămas definitiv printr-o sentință a Tribunalului Prahova!
Instanța a respins cererea formulată de către Asociația Calului de Trap ”ca neîntemeiată”, dar, din păcate, lungul șir de procese și contestații a adus prejudicii imense activității hipice de pe Hipodrom.