La doar două săptămâni de la Cupa „Rhytmic Star”, Sala Sporturilor Olimpia găzduieşte, în acest weekend, cele mai importante competiţii ale gimnasticii ritmice româneşti: Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică pentru Junioare şi Senioare şi Cupa României!
Astfel, în organizarea Federaţiei ­Române de Gimnastică Ritmică, în parteneriat cu CSM Ploieşti şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploieşti şi al Consiliului Judeţean Prahova, cele două întreceri vă oferă prilejul de a le vedea concurând pe cele mai bune sportive ale momentului în România, printre ele numărându-se şi patru reprezentante ale clubului nostru: Elena Murărescu, în competiţia ­junioarelor (2007-2009), respectiv Anisia Drăgan, Miruna Ciocîrlan şi Sabina Enache, în întrecerea senioarelor (2006 şi mai mari)! De astăzi, fetele se vor întrece pentru a intra în posesia medaliilor şi a titlurilor de campioane. Cele patru sportive ale CSM Ploieşti înscrise în concurs de Simona Puiu şi Liliana Băescu vor concura în cadrul Campionatelor Naţionale, urmând ca, în funcţie de performanţele realizate, să se califice şi pentru Cupa României, de duminică. De altfel, cele mai bune şase sportive de la fiecare obiect de concurs vor accede în competiţia din ultima zi a săptămânii, care închide de altfel, evenimentul din Sala Sporturilor Olimpia.
La cele două competiţii vor fi prezente sportive de la 18 cluburi din ţară: 49 de gimnaste la Campionatele Naţionale şi tot 49 la Cupa României.