Hipodromul Ploieşti a găzduit o nouă reuniune hipică organizată de CSM Ploieşti în parteneriat cu firma Rosal şi dedicată exclusiv trapului, în cadrul căreia s-au desfăşurat patru curse, cu principal eveniment „Cupa Rosal”.
Cursa vedetă a zilei a fost câştigată de armăsarul Hector VF, condus de Mihai Păun, care a profitat de descalificarea pentru galop repetat a iepei Isyness. Culmea, Isyness trecuse linia de finish pe primul loc, dar a avut ”probleme tehnice” în alergare, care au dus la descalificare, astfel că Hector a fost declarat învingător! Pe poziţiile ­următoare s-au clasat Haiti The Best (driver Alin Tronaru) şi Topspeed Southwind (driver Marga Niţă). ­Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul SC Rosal Grup, domnul Adrian Tache, şi de campionul secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Edwin Petrea.
O altă cursă atractivă a fost cea organizată în memoria celebrului driver Mircea Ştefănescu şi sponsorizată de Gheorghe Viorel, care a oferit un final pe cinste, cu Nelstrong, condus de Cristian Slate, impunându-se pe ultima linie dreaptă în faţa armăsarului Wicked From Heaven, ce l-a avut în sulky pe Adrian Marciu.
În celelalte două curse ale zilei s-au impus Donna Pilar (Premiul Rosal – Mediu curat) şi Harmon Boko ­(Premiul Rosal – Selectiv), ultima întrecere ­beneficiind de prezenţa la festivitatea de premiere a coordonatorului secţiei de box a CSM Ploieşti, Titi Tudor, însoţit de cei doi sportivi care au reprezentat, recent, clubul la Campionatul European de Box pentru Juniori, din Italia: Fabian Stroe şi Ştefania Ţăndărescu.
Cei prezenţi la evenimentul de duminică au putut asista, în două dintre pauze, la demonstraţii de kickboxing oferite de sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti. Abonaţi la medalii la toate competiţiile la care participă, elevii lui Ghiocel Petrea au onorat invitaţia organizatorilor la scurt timp după ce au obţinut 16 medalii – 7 de aur, 2 de argint şi 7 de bronz – la Cupa României la Kickboxing, de la Bucureşti.