Antrenorul ploieștean Eusebiu Tudor a preluat Metaloglobus București!
Echipa de pe ultimul loc din eșalonul secund are un nou antrenor principal după ce s-a despărțit de Eugen Trică (care, între timp, a preluat Concordia Chiajna).
Cu doar un punct acumulat în șapte etape, fiind la cel mai slab start de sezon de când joacă în Liga 2, din ediția ­2017-2018, conducerea clubului bucureștean a hotărât să meargă mai departe pe mâna ”principalului” Eusebiu Tudor, ultima dată în liga secundă din Arabia Saudită, unde a salvat-o de la retrogradare pe Al ­Khaleej.
Tehnicianul de 48 de ani a antrenat în cariera sa echipe precum Unirea Slobozia, Chimia Brazi, Petrolul Ploiești, Sportul Studențesc, Chindia Târgoviște, Al-Ettifaq, Al Shoalah (ambele din Arabia Saudită), Fortuna Poiana Câmpina și Khaleej (Arabia Saudită). A fost ”secund” la Qadsia (Kuweit), Basra (Irak), Rizespor (Turcia) Astra, FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș.

Un alt prahovean, la Dinamo!
Nu numai Eusebiu Tudor a ajuns în eșalonul secund, ci și doctorul Mircea Miu, care activează de câteva săptămâni la Dinamo București, tot în Liga a II-a.
Miu a decis să accepte oferta bucureștenilor, care se ”chinuie” să ducă proiectul fotbalistic înainte, clubul fiind în insolvență. Acesta activează, în paralel, și la CS Blejoi, liderul Ligii a III-a.