În primul eșalon județean, cele două echipe cu procentaj maxim- Tricolorul Breaza și Petrolul 95- au făcut schimb de locuri în clasament, pentru… un gol! Fiecare dintre formațiile mai sus menționate a dat ”câte a putut” adversarelor, realizând victorii concludente, Petrolul 95 reușind o diferență ”un pic mai mare” (6 goluri în plus pentru echipa lui Daniel Chiriță, față de ”doar 5” în dreptul Tricolorului), trecând în fotoliul de lider. De remarcat că Tricolorul a avut un program ceva mai dificil, dar, clar, ”lupta” în acest sezon pentru locul 1 pare a fi doar o ”afacere” între aceste două echipe, restul părând cu… un etaj mai jos!

Etapă amânată
În conformitate cu dispoziţiile art. 43 din Statutul Asociației Județene de Fotbal Prahova, s-a desfășurat ședința Comitetului de Urgență, care, în unanimitate, a aprobat, printre altele, ca perioada de transferuri la nivelul județului Prahova să se încheie pe data de 08.09.2022.
În plus, având în vedere participarea selecționatei AJF Prahova la UEFA REGIONS CUP în luna octombrie 2022, etapa nr. 13 din Liga A Prahova se va reprograma la o dată care va fi comunicată în timp util, după ultima etapa a turului.

Liga A, etapa a IV-a:
CSO Boldești – Teleajen Văleni 4-3
AFC Brebu – Unirea Urlați 2-0
CS Strejnic – Petrolul 95 Ploiești 1-7
Voința Vărbilău – Atletic Ploiești 1-3
CS Mănești – Avântul Măneciu 5-3
Tricolorul Breaza – FC Bănești 5-0
CSC Berceni – CS Câmpina 1-8
Triumf Poiana Câmpina – CS Cornu 0-3
CSo Băicoi – CS Brazi amânat

Etapa viitoare:
Avântul Măneciu – Voința Vărbilău
FC Bănești – CS Mănești
CS Câmpina – Tricolorul Breaza
Teleajen Văleni – CS Brazi
Unirea Urlați – CSO Boldești
CS Cornu – AFC Brebu
Atletic Ploiești – Triumf Poiana Câmpina
CS Strejnic – CSO Băicoi
Petrolul 95 Ploiești – CSC Berceni