FC Petrolul se află în fața unei serii de trei jocuri pe care le va disputa pe stadionul „Ilie Oană”, primul fiind cel de sâmbătă, de la ora 19.00, cu CS Mioveni. Elevii lui Nicolae Constantin au început, de luni, antrenamentele pentru confruntarea din etapa cu numărul 7 a Superligii, asta după ce au avut parte de două zile libere în weekend, imediat după revenirea de la Târgu Jiu.
„Lupii” s-au antrenat pe stadionul formației de eșalon trei CS Blejoi, iar stafful tehnic al „galben-albaștrilor” a avut sub comandă întreg efectivul. Absenți pentru partida cu FC U Craiova din cauza unor probleme de natură medicală, Takayuki Seto și Gicu Grozav au revenit la pregătiri, fiind de așteptat ca ei să fie complet recuperați pentru întâlnirea de sâmbătă.
Biletele pentru partida FC Petrolul – CS Mioveni sunt disponibile atât on-line, pe www.entertix.ro (aici), cât și la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă joi și vineri între 10.00 – 20.00, iar sâmbătă începând cu 08.30 și până la startul întâlnirii.