V.S.

Trei tineri din județul Ialomița, bănuiți că au sustras carburant de la benzinării din Prahova cu ajutorul unor mașini neînmatriculate, au fost „călcați” de polițiști, ieri dimineață.
Astfel, ieri, la prima oră, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară în două comune din județul Ialomița, în vederea documentării activității infracționale a trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat. Trei persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii, potrivit IPJ Prahova. În fapt, în cursul lunii mai a anului curent, trei bărbați, cu vârstele de 20, 24, respectiv 26 de ani, ar fi comis cinci fapte de furt de ­carburant din stații de alimentare cu carburant, precum și patru fapte de punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2.000 de lei. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.