G.M.

Sub îndrumarea tehnică asigurată de Dragoș Dobrescu, dar cu Alina Dumitru trecută ca oficial A pe foaia jocului, „bufnițele” au obținut victoria în partida de la Sfântu Gheorghe, învingând clar tânăra echipa Centrului Național de Excelență, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Diviziei A, seria A.
Activ Prahova a avut un permanent avantaj, exceptând debutul meciului, când gazdele au condus pentru prima și singura dată în meci, grație acelui 1-0 realizat de Lavinia Florea. După jumătatea primei părți, de la un avantaj constant de un gol, fetele noastre au „demarat” asigurându-și o distanță liniștitoare la pauză. În partea secundă au intrat, pe parcurs, toate jucătoarele înscrise pe foaia oficială, cu excepția portarului Andreea Floroiu, iar avantajul de la pauză s-a mărit cu numai un gol. De remarcat numărul mic de goluri primite. Activ Prahova își păstrează locul 6 în clasament, cu 31 de puncte.
Mâine, de la ora 13:30, la sala Olimpia, Activ Prahova va primi vizita echipei HCF Piatra Neamț, care, cu cele două puncte în plus față de echipa noastră, se află pe locul 5 în clasament. În cazul unei victorii a „bufnițelor”, ele vor schimba locul cu echipa de sub Pietricica.

CNE Sfântu Gheorghe – Activ Prahova Ploiești 20-28 (11-18)
Activ: Ioana Paraschiv, Maria Dumitriu – Andra State (2 goluri), Ada Arvatu (4), Denisa Stanciu, Claudia Lăcătuș, Mara Arvatu (6), Diana Dincă (1), Florina Popescu (2), Zsofia Csavar (4), Roxana Tabarcea (1), Cristina Sandu, Elena Andrița (5), Alina Panaite (3), Ramona Gavrilă.