V. S.

Primarul orașului Azuga, George Barbu, a anunțat că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea a trei blocuri de locuințe sociale, parte a unui proiect cu finanțare europeană. „Construirea ansamblului de locuințe sociale ce va cuprinde 48 de apartamente și garsoniere este un pas esențial în rezolvarea problemelor locative pentru mulți
dintre azugeni, indiferent de vârstă”, a declarat primarul localității.

În luna ianuarie 2020 a fost semnat contractul de finanțare „Îmbunătățirea calității vieții populației în orașul Azuga – Lot 1”, la sediul ADR Sud Muntenia, pe Axa prioritară 13 – „Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii”.
Valoarea totală a contractului este de 18.212.962,14 lei, din care peste 14,6 milioane de lei sunt din Fondul European de Dezvoltare Regională, contribuția din bugetul de stat este de 2,2 milioane lei, iar cofinanțarea beneficiarului (orașul Azuga) este de peste 344.000 de lei.
„Cifrele sunt istorice pentru orașul nostru și vor face realizabilă construirea a trei blocuri de locuințe sociale, dar și reconstrucția și modernizarea a 11 străzi”, preciza primarul George Barbu, după semnarea contractului de finanțare.