SC ANA&CORNEL SRL anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare revizuite sau a deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul « Extinderi la centrul de taiere corp C2, extinderi cabina poarta cu schimbare destinatie magazin, rezervoare apa, bazin decantor, platforma dejectii, depozit resturi animale » amplasat in Comuna Ceptura, sat Ceptura de Jos, nr. 937 B, Jud. Prahova.

Decizia Autoritatii de Mediu, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Autoritatii competente pentru Protectia Mediului Prahova din Mun. Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, Jud. Prahova si la sediul SC ANA&CORNEL SRL, Orasul Mizil, str. Bariera Amaru, nr. 1, Jud. Prahova, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet https://apmph.anpm.ro.

Observatiile / contestatiile publicului se primesc la sediul Autoritatii competente pentru Protectia Mediului Prahova din Mun. Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, Jud. Prahova, in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a Autoritatii compenetente pentru Protectia Mediului.

 

Data: 17.03.2022