Golgheterul Andrei Ciobanu este aşteptat să revină în Liga a III-a

„Săltată” un loc în clasament, de pe 9 pe 8, datorită sancţiunii primită de AS SR Braşov (meci pierdut la „masa verde”), CSO Plopeni pregăteşte reluarea pregătirilor, care va avea loc, cel mai probabil la jumătatea acestei luni.
După o primă parte de sezon grea, cu doar 2 victorii şi 10 puncte obţinute, în total, în cele 15 meciuri jucate, Daniel Dumitrache a „lăsat la vatră” câţiva jucători, dintre cei care au făcut parte din lot, în toamna lui 2021 – portarul Octav Stanciu, apărătorul Tudor Ţăranu sau mijlocaşul defensiv Ionuţ Crăciun urmând să nu se mai regăsească în efectivul formaţiei plopenare.

Speranţe la revenirea „contingentului” Breaza

În schimb, la capitolul „achiziţii”, conducerea formaţiei care-şi dispută meciurile pe arena „Gheorghe Şilaev” este conştientă că va avea nevoie de întăriri serioase pentru a putea evita emoţiile retrogradării, ultimele două locuri ale ierarhiei reprezentând „pericolul” de revenire la judeţ.

Dumitrache şi secundul-jucător Pompiliu Stoica speră la un play-out cu cât mai puţine griji

În capul listei de priorităţi în campania de achiţiţii din această irnă se află, de fapt, trei jucători care au jucat la CSO şi în sezonul trecut, şi au făcut-o bine, sub comanda fostului antrenor, Iulius Mărgărit. Este vorba despre funaşul central Bogdan Minea, de mijlocaşul Rusu şi de atacantul Andrei Ciobanu – golgheterul formaţiei, din ultimele sezoane. Aceştia au plecat, în vară, la Breaza, urmându-şi fostul antrenor, Iulius Mărăgărit, iar acum au un statut incert la Tricolorul, după înlocuirea acestuia echipa fiind preluată de Costin Plăvache. „Revenirea celor trei ar fi un pas important în întărirea lotului, dar, chiar dacă se realizează, tot mai avem nevoie şi de alte achiziţii, aşa că discutăm multe variante în această perioadă” – spune antrenorul Daniel Dumitrache.