Mircea Dridea, primul „donator”

Toți iubitorii Petrolului vor avea la dispoziție un cont (RO63BUCU1132235342986RON deschis la Alpha Bank) în care vor putea dona pentru clubul de suflet. Aparținându-i seniorului Mircea Dridea, inițiativa creării acestui cont a fost îmbrățișată fără rezerve de către toți ceilalți membri fondatori ai clubului, cei care au deschis, de altfel, în această dimineață, lista donațiilor.
„Această intenție, pe care mă bucur că am materializat-o, a plecat de la ideea că, iubind Petrolul, fiecare trebuie să facă totuşi ceva! Este ușor să propui, ușor să gândești, mai greu să faci! Le-am spus colegilor mei despre această intenție, văd că dânșii au răspuns favorabil, este o inițiativă mică, dar care poate deveni mare sau poate muri din născare. Eu am spus clar că, din pensia mea, îmi permit să donez 100 de euro pe lună și, daca s-ar strânge 1000 de mari suporteri ai Petrolului, 1000 de donatori, atunci s-ar asigura bugetul clubului pe cel puțin șase luni! Banii pot merge oriunde, dar mi-aș dori să fie destinați în primul rând către Academia de Copii și Juniori, considerând că peste noi vor veni niște sponsori în stare să susțină efortul echipei de seniori”, a explicat Mircea Dridea. „Pentru cei care doresc să ajute financiar nu există limite. Poate să vină cineva să doneze un leu, sau poate un milion, totul este să arătăm că iubim Petrolul! Și, indiferent ce se va întâmpla, Petrolul nu va muri și va fi în Liga 1 în această vară!”, a continuat fotbalistul de legendă al echipei noastre.

La rândul său, un alt simbol al Petrolului, Virgil Dridea, a mărturisit că „am răspuns cu toată dragostea și cu toată convingerea că poate, simbolic, vom fi un mic exemplu pentru cei care iubesc cu adevărat fotbalul și clubul Petrolul! Dacă nu ajutăm acum, când echipa se află în cel mai bun moment al ei din ultimii ani, atunci când o să o facem? Este momentul, cred, ca toți cei care sunt cu adevărat petroliști să răspundă cu o mobilizare totală pentru a susține echipa. Fiți alături de Petrolul, pentru că este un club de tradiție, cu titluri câștigate și cu participări în competițiile europene, și ar fi păcat să nu fie readusă, în acest an, în galeria celor mai bune echipe din țară!”.
Membru fondator al Asociației Petrolul 52 și, totodată, director tehnic al Academiei de Copii și Juniori a clubului nostru, Octavian Grigore a comentat, la rândul său, inițiativa materializată astăzi. „Este o acțiune gândită de mai mult timp. Am decis, împreună cu suporterii, să deschidem un cont care va fi destinat donațiilor celor care doresc binele clubului Petrolul. Pe termen lung, ne dorim ca din strângerea de fonduri să ajungem să construim o bază sportivă necesară instruirii la nivelul Academiei de Copii și Juniori, astfel încât să rămână ceva în urma muncii noastre la acest club. Suntem în discuții cu anumiți proprietari pentru a cumpăra un teren în jurul Ploieștiului și, evident, sper să accesăm fonduri și din alte zone, nu numai din donații, pentru a putea avea o bază așa cum merită Petrolul”, a mărturisit Octavian Grigore.
Contul în care pot fi facute donațiile este următorul: RO63BUCU1132235342986RON deschis la Alpha Bank, sucursala Ploiesti.
Vă așteptăm, așadar, să fiți alături de clubul nostru! Hai Petrolul!