După ce s-a antrenat câteva zile, la început de an, pentru un amical cu Dinamo – meci anulat însă în ultimul moment, luni, 17 ianuarie, CS Blejoi a efectuat reunirea ”oficială”, la stadionul din comuna limitrofă Ploieștiului având loc și un prim antrenament, dintr-un program destul de dens, față de anii trecuți. Asta pentru că reprezentanţii echipei din Blejoi intenționează să mărească ritmul antrenamentelor, care vor avea loc zilnic, inclusiv noul manager sportiv, Cristi Vlad, fiind pregătit ”să ajute”, dacă va fi nevoie, mai ales la lucrul cu tinerii jucători.
După reunire se va continua activitatea cu antrenamente la Blejoi (stadion şi sală) şi teren sintetic la Parc Municipal Vest, pentru ca luna viitoare să se efectueze și o perioadă de cantonament centralizat, Sighișoara fiind aleasă drept destinație și în acest an.
Formația pregătită de Răzvan Vlad are stabilit și un program de meciuri amicale, după cum urmează:
-2 februarie: CS Blejoi – Petrolul U19
– 5 februarie: Tricolorul Breaza – CS Blejoi (sintetic Câmpina)
-un meci în cantonamentul programat în perioada 11-19 februarie – Sighişoara
-26 februarie: Metalul Buzău – CS Blejoi
– 4 martie: CSM Râmnicu Sărat – CS Blejoi
De asemenea, se caută un adversar pentru 29 ianuarie, dupa ce amicalul cu CS Cornu a fost anulat.
La capitolul noutăƫi, petroliștii Aris Oprea și Mihai Nițescu vor ”îngroșa” contingentul jucătorilor tineri împrumutați de la echipa fanion a județului, alături de Tudor Țăranu ( tranferat de la CSO Plopeni). De asemenea, în discuții pentru un transfer se află și Sergiu-Andrei Bălănescu (portar, născut 2004) de la FC Voluntari.
La capitolul despărƫiri, lista este chiar mai lungă, deocamdată portarul Eduard Preda și jucătorii de câmp Theo Bojoagă (nu mai putea urma programul de antrenamente din cauza serviciului, acesta lucrând în București), Cătălin Cotolan (se antrenează cu Astra), Eugen Rudaru (a semnat cu CSO Plopeni) şi Cezar Mihalache (liber de contract) reziliind angajamentele cu formația din Blejoi.

Lotul prezent la reunire:
Portari: Petru MARINACHE, Adrian GHEORGHE
Fundaşi: Răzvan CATANĂ, Andrei ŞERBAN, Claudiu STOICA, Adrian NICOLAE, Tudor ŢĂRANU, Mădălin GHINEA, Octavian MăNESCU, Aris OPREA
Mijlocaşi: Mădălin RĂILEANU, Robert ENACHE, Cristian LICSANDRU, Cosmin MUNTEANU, Vlad BADEA, Ionuƫ CHIŞI, Dragoş MĂNESCU, Mihai NIŢESCU
Atacanƫi: Cosmin LAMBRU, Dănuƫ IANCU, Alex COCOŞ
Colectivul tehnic: Răzvan VLAD şi Emil COŞIERU (antrenori), Irinel DUMITRU – team manager.