„Lupii” au intrat în cea de-a doua săptămână a pregătirilor din această iarnă, cu un antrenament desfășurat, luni după-amiază, la Brazi, urmat, ieri, de două ședințe de pregătire, aceasta fiind prima zi de la reluarea pregătirilor când se trece la antrenamente duble.
Marți și joi vor fi zile care se vor derula în regim de semi-cantonament, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” atingând atât componenta fizică a pregătirilor, cât și pe cea tactică.
Din păcate, de la ultimele antrenamente a lipsit Simon Măzărache, cel care acuză o accidentare și are nevoie de o perioadă de recuperare, în vreme ce golgheterul echipei, Sory Diarra , și-a amânat cu câteva zile revenirea, atacantul malian așteptând, în țara natală, eliberarea unui nou pașaport, astfel că se pare că va rata și cea de-a doua săptămână de antrenamente!
Sâmbătă, Petrolul va susține și primul test al anului, dar nu cu Tricolorul Breaza, așa cum era construit programul în faza inițială, ci în compania unei colege de eșalon, Astra Giurgiu. Partida se va juca, cel mai probabil, pe terenul sintetic al Centrului Național de Fotbal de la Buftea.

Interes al lui FC Argeș pentru Vajushi

Scos din lot în această iarnă, albanezul Armando Vajushi se antrenează separat, în așteptarea rezolvării situației sale. Deocamdată, la capitolul ”tatonări”, acesta se află în atenția unei echipe de prim-eșalon, FC Argeș, dar, culmea, se spune că ofertele financiare din primul eșalon vis-a-vis de salariu nu ajung la…. nivelul celui avut de acesta în eșalonul doi!