Fost antrenor și preparator fizic la Astra, unde are în palmares un titlu de campion al României și lider în Liga 2, cu Petrolul, din postura de secund al lui Nae Constantin, Carmel Bărbulescu a devenit… director de club sportiv în localitatea sa natală – Măneciu!
”În urma concursului organizat pentru ocuparea postului de Director al Clubului Sportiv Comunal Măneciu, domnul Bebe Bărbulescu a fost numit la conducerea acestuia. Îl felicit și îi urez să realizeze toate obiectivele propuse. Câteva date despre domnul Bărbulescu trebuie menționate, cu toate că mulți dintre dumneavoastră îi cunoașteți cariera profesională: licențiat al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, promoția 1995, a activat ca profesor de educație fizică, atât în țară cât și în străinătate. Este antrenor de fotbal, licențiat FRF și antrenor de fitness, licențiat la Federația Romana de Fitness și Culturism” – a anunțat edilul Auraș Dragomir.
Ca antrenor de fotbal a activat la mai multe cluburi importante precum: Gaz Metan Mediaș, FC. Rapid, FC. Brașov, FC Sporting Vaslui, Universitatea Cluj, Al Shaab, Neftchi Baku, Kayseryspor, Gaziantep, Astra și Petrolul, dar și la Naționala de baschet masculin a Libanului, cu care are o participare la Jocurile Olimpice.