Etapa a 15-a din eșalonul de elită al fotbalului județean a adus câteva rezultate supriză şi, mai important, meciuri palpitante, disputate, cu răsturnări de scor şi dramatism.
Sâmbătă dimineaţă, derbiul etapei de la Păuleşti a început “ideal” pentru Tricolorul Breaza, care a reuşit să marcheze de două ori în primul sfert de oră, prin Roşu şi D. Dumitru, la 0-2, puţini fiind cei care mai credeau, din tabăra gazdelor, că se poate vorbi despre “remontada”. Şi, totuşi, o dublă a lui Comnoiu şi un gol al lui Cristian Vasile, atenţie (!!!) în min. 45+2 şi 45+3 din prima repriză, respectiv 46 – primul al părţii secunde, au întors rezultatul, Păuleştiul având acum prima şansă la a încheia anul 2021 pe primul loc (echipa lui Florin Pripu are un meci mai puţin disputat)!
Apoi, liderul la zi din Liga A Prahova, Atletic United a pierdut, de asemenea, la Brebu Gabriel Zahiu (`3 şi 89 – penalti) marcând pentru gazde, oaspeții reușind să restabilească egalitatea în urma unei faze fixe prin Bogdan Stoica (`15) dar şi să … rateze un penalty, prin fostul prim-divizionar, Andrei Niţu (şut în bară în min. 90)!
De remarcat şi remiza dintre Băneşti şi Cornu (scor 1-1), precum şi cele câteva surpize – rezultatele de la Măneciu, Petrolul 95 şi Măneşti!

Iată rezultatele complete:
Teleajen Văleni – Tinerețea Izvoarele 5-0
CS Păulești – Tricolorul Breaza 3-2
AFC Brebu – Atletic Băicoi 2-1
Unirea Urlați – CSO Băicoi 4-0
FC Bănești – CS Cornu 1-1
CS Mănești – AS Strejnic 2-2
CSC Măneciu – CSC Berceni 4-4
Petrolul 95 Ploiești – Voința Vărbilău 1-3
Petrolistul Boldești – CS Brazi, amânat