Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a câștigat și meciul retur cu Elazig Il Ozel Idare din Grupa B a Women’s EuroCup, contând pentru etapa a 5-a, scor 71-65 într-un joc disputat miercuri pe terenul formației din Turcia. Cu această victorie, campioana României, la care ploieșteanca Ioana Ghizilă a fost titulară, și-a asigurat calificarea din faza grupelor cu o etapă rămasă de disputat.
Elazig Ozel Idare a început cu Pulliam, Dabakoglu, Morgan, Razheva și Yalcinkaya, în vreme ce antrenorul Zoran Mikes a trimis pe teren primul 5 format din Wallace, Ghizilă, Pasic, Fraser și Orban.
Ioana Ghizilă a evoluat timp de 36 de minute, marcând 8 puncte (3/6 din acțiune, două „triple”), la care a adăugat cinci recuperări, cinci pase decisive și o intercepție, având un coeficient de eficiență de +13.
Brianna Fraser a fost principala marcatoare pentru învingătoare, cu 32 de puncte și 11 recuperări, urmată de Jovana Pasic (21 de puncte, 9 recuperări). Pentru Elazig au ieșit în evidență Albina Razheva (23 de puncte, 10 recuperări), respectiv Lindsey Pulliam și Melike Yalcinkaya, ambele cu 12 puncte.
Sepsi are 4-1 bilanț după acest meci, la egalitate cu BC Prometey și are asigurat unul dintre primele două locuri din grupă, având în vedere că Uni Gyor și Elazig au fiecare câte o victorie și patru înfrângeri. În ultimul meci al grupei, campioana României va juca, pe 1 Decembrie, în Ungaria, cu Gyor, iar Elazig Idare va evolua o zi mai târziu, pe terenul grupării Prometey.