Au intervenit modificări în ceea ce privește organizarea evenimentului anunțat pentru astăzi, la Ploiești, la Palatul Culturii.
Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, în calitate de organizator în județul Prahova al acțiunii ”Noaptea Cercetătorilor Europeni 2021” a ținut să anunțe că dorește să ia toate măsurile legale ce se impun cu privire la protejarea publicului participant la eveniment în contextul actual, al pandemiei.
Ca urmare, evenimentul anunțat inițial pentru astăzi, la orele 17.00, la Palatul Culturii, nu va mai avea loc în format fizic și va fi realizat doar în format online, putând fi vizionat în data de 25 septembrie, pe pagina de facebook a muzeului https://wvvw.facebook.com/muzeuijudeteanstiintelenaturiiprahova). ”Această situație se datorează noilor prevederi adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, prin Hotărârea nr.71/21/09/2021, privind măsurile specifice de combatere și răspândirea infecției cu virusul SARS- Cov2. Vă mulțumim pentu înțelegere și vă așteptăm la întâlnirea online cu cercetătorii instituției noastre! ”, se arată în comunicatul de presă menționat.