Într-unul dintre acestea, trei copii au fost răniți

V. Stoica

Prima parte a zilei de ieri a fost marcată de accidente, pe cele mai importante artere rutiere ale județului – pe autostrada A3, pe DN1 și pe DN1A.
Primul a avut loc pe autostrada A3 București-Ploiești, în dreptul localității Bărcănești. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Prahova, în acest accident au fost implicate două autoturisme cu patru ocupanți, trei dintre aceștia fiind transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.
La scurt timp, un alt eveniment rutier a avut loc pe cel mai circulat drum din Prahova, drumul național DN1. În acest caz, un autoturism cu două persoane la bord a părăsit carosabilul, în zona localității Nistorești, și a intrat în albia râului Prahova. Pompierii prahoveni au intervenit la fața locului cu o mașină de stingere și o ambulanță. Ambele persoane aflate în mașină au fost transportate la spital, un bărbat cu fractură de braț, respectiv o femeie de 33 de ani, cu fractură de femur.
Cel mai grav accident a avut loc în jurul prânzului, pe drumul național care face legătura între Ploiești și Vălenii de Munte. În urma impactului dintre două autoturisme, pe raza comunei Gura Vitioarei, patru persoane, inclusiv trei copii de cinci, șapte și zece ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în autoturismele implicate în coliziune se aflau șase ocupanți, între care erau și copiii răniți.