Septembrie este luna unor altor începuturi pentru copii. Materii noi, profesori noi, poate școală nouă. Dar, pentru a se dezvolta sănătos, cei mici au nevoie de mai mult. Iar beneficiile sportului sunt cele care îi vor ajuta pe copii să crească frumos, din toate punctele de vedere.
iSports Ploiești este cel mai mare club sportiv privat din Ploiești. Are secții de baschet, dansuri, ciclism, handbal, karate și tenis, fiecare cu antrenori profesioniști, dedicați și implicați. În plus, antrenamentele se desfășoară în diverse zone ale orașului, pentru a facilita accesul la cursuri pentru cât mai mulți copii.
„În fiecare lună septembrie dăm drumul înscrierilor în secțiile noastre, pentru că ne dorim ca sportul să facă parte din rutina copiilor. Este important ca, după terminarea orelor de curs, și în afara timpului alocat studiului cei mici să facă mișcare, pentru sănătatea lor fizică și psihică”, spune Ionuț Urzeală, managerul iSports Ploiești.
În cele 6 secții se pot înscrie copii cu vârste pornind de la 4 ani și cu diferite niveluri de pregătire fizică. Grupele sunt formate astfel încât fiecare sportiv să se simtă confortabil cu exercițiile pregătite de antrenori.
iSports Basketball și iSports Dancers, cele mai vechi secții ale clubului, au în palmares titluri câștigate la nivel național, în timp ce iSports Handball, iSports Cycling, iSports Tenis și iSports Karate își propun să le calce pe urmă „fraților” mai mari.
Dincolo de premii și trofee, deviza clubului este „Educație din sport” și lucrează zilnic în acest sens. Pe lângă antrenamente, copiii beneficiază de activități extra-sportive, au la dispoziție o bibliotecă , iar părinții au acces la o aplicație proprie, prin care pot plăti abonamentele lunare din confortul propriei case și de unde pot afla informații despre sport și despre activitatea copiilor.
Înscrierile pentru oricare dintre secțiile iSports Ploiești se fac pe site-ul www.sportploiesti.ro sau la telefon 0724.744.074.