Ieri, un individ urma să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, pentru luarea măsurilor ce se impun, acesta fiind suspectat de comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune.
Speţa este prezentată de către reprezentanţii poliţiei prahovene, într-un comunicat de presă, astfel: ” În data 6 septembrie a.c., poliţiștii orașului Comarnic l-au reţinut pe un un bărbat în vârstă de 54 de ani, bănuit de săvârșirea infracţiunii de înșelăciune. Persoana bănuită de comiterea faptei ar fi indus în eroare un bărbat din Comarnic, solicitându-i suma de 1.200 de lei, care reprezenta contravaloarea unei cantităţi de combustibil pe care acesta din urmă ar fi trebuit să o primească.
În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 de ani care locuiește fără forme legale pe raza orașului Bușteni, recunoscând fapta comisă. Totodată, din verificări s-a constatat faptul că acesta ar fi comis mai multe fapte similare, prin același mod de operare, atât pe raza judeţului Prahova, cât și în ţară.
În urma probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.”